Din kundvagn
Beställning: 0Summa: 0 kr
Offertförfrågan: 0Summa: 0 kr
Laddar...
Behöver du hjälp eller råd?
Vår försäljningsavdelning hjälper dig med glädje:
Nätverk
08-505 217 40

Servere, storage, backup
08-505 217 30

Microsoft
08-505 217 10

Säkerhet
08-505 217 12

Virtualisering
08-505 217 14

Strömförsörjning
08-505 217 42
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


APC logo

APC (American Power Conversion Corporation) är en världsledande tillverkare av system för oavbruten strömförsörjning (UPS - Uninterruptible Power Supply). Företagets huvudprodukter utgörs av elektroniska enheter som skyddar maskiner mot spänningstoppar och effektvariationer samt apparater som säkerställer nödströmförsörjning i krissituationer.

 

APCs historia börjar år 1981 då ingenjörer från MIT (Massachusetts Institute of Technology) började arbete med ett regeringsprojekt avseende utnyttjande av solenergi. När projektet avslutades år 1984 började företaget arbeta med UPS-enheter.

 

APC är kända för höga kvalitetsstandarder, teknikutveckling och innovativa lösningar inom upprätthållande av kontinuerlig drift av kritiska nätverkssystem (NCPI).

 

Huvuddelen av företagets sortiment utgörs av backup-enheter (Back-UPS) som används i hushåll och små företag. Det är den grundläggande serien av skyddsanordningar. Enheterna i denna serie har en självtestfunktion som körs med jämna tidsintervaller och hjälper att tidigt upptäcka alla förändringar i batteriet. Detta gör att eventuella batteriskador och förebyggande åtgärder kan vidtas inom mycket kort tid.

 

För större företag rekommenderas enheter från Smart-UPS gruppen. Upprätthållande av energiförsörjning kan på större företag ha en betydlig påverkan på underhållande av en tillverkningsprocess eller gemensamt arbete av flera personer. De populäraste modellerna i detta segment utgörs av: SMT och SUA serien samt SURT och SURTD serien.

 

APC har också tagit fram ett brett urval av tillbehör till sina enheter som bl.a. omfattar batterisatser på blisterförpackning eller grenuttag.

 

APC UPS enheter används med fördel inom datornätverk där de skyddar servrar, routrar och switchar. Respektive modellers maximala tillförlitlighet och prestanda uppfyller alla typer av skyddsbehov.

Utförsäljning
Behöver du utrustning till igår eller har du starkt begränsad budget? Kolla vad du kan köpa på vår REA
Har du frågor?
Ring eller skriv till oss:

08-505 217 00
info at senetic dot se
Aktuella kampanjer:
-28%
-26%
Felaktig e-postadress.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var uppdaterad med våra erbjudanden och nyheter!
Felaktig e-postadress.
Den här e-postadressen har redan bekräftats.
Den här e-postadressen har ännu inte bekräftats.
Tack så mycket! Din e-postadress kräver bekräftelse. Kolla e-posten, vi har skickat ett brev till adressen %1$s , med bekräftelselänk.
Partnerskap
Betalsätt
Leverans