Senetic - IT-utrustning och nätverkslösningar

Möt den nya plattformen för återförsäljare - Senetic B2B!

Kul att du är här!Tillsammans kommer
vi att uppnå våra affärsmål!

Hur kan vi bättre stödja din verksamhet?

Vi vill inte bara vara en leverantör till er, utan en partner. Det är därför jag uppmuntrar dig att använda vår B2B-plattform, skapad med återförsäljare i åtanke. Tillsammans kommer vi att uppnå mer!

CEO, Senetic
Senetic - Marcin Białożyt
Switchar - Cisco, HPE, HuaweiStrömbrytare
Hårddiskar och SSD-enheter - Western Digital, Seagate, DellDrivenheter
HårdvaraHårdvara
BildskärmarBildskärmar
HPE- och Dell-servrarServrar
StrömförsörjningStrömförsörjning

För återförsäljare som du är Senetic inte bara en leverantör, utan en partner i IT-världen. Vårt erbjudande omfattar inte bara hårdvara från de bästa tillverkarna, utan även banbrytande lösningar och teknik som hjälper dig att sticka ut på marknaden.

Gå till B2B-plattformen

Vår historia

Senetic grundades 2009 i Polen och hade redan från början siktet inställt på internationell expansion. Vi öppnade vår första utländska filial 2010, i Storbritannien, och under de följande åren utökade vi stadigt vårt verksamhetsområde till andra länder. Vi har nu 35 företag över hela världen och säljer i 58 länder.

14Flera års erfarenhet inom sektorn
630miljoner PLN omsättning
58Länder där vi säljer
35Företag i hela världen
2miljoner kunder per år
Senetic - nätverksutrustning, servrar, switchar, frekvensomriktare, bildskärmar

Vår ständigt växande kunskap och erfarenhet gör att vi kan identifiera kundernas behov på de lokala marknaderna och förse dem med de produkter och tjänster de förväntar sig. Vi bygger vårt erbjudande på aktuella trender inom utvecklingen av ny teknik och de förändringar som de medför för världen och samhället. Varje år ansluter sig små och medelstora företag från hela världen till vår grupp av stamkunder. Den växande försäljningen speglar det förtroende våra kunder har för oss som IT-leverantör. Vi är stolta över att stödja utvecklingen och digitaliseringen av små och medelstora företag på alla kontinenter.

Fördelar med att arbeta med Senetic

Senetic - Tjänster för implementering och konfiguration av programvara

Teknisk support

Oavsett vilka utmaningar du står inför finns vårt team av konsulter här för att hjälpa dig. Du får engagerat stöd i varje skede av samarbetet.

Senetic - Tjänster för implementering och konfiguration av programvara

Brett utbud av IT-produkter

Vårt breda utbud av IT-produkter gör att vi kan anpassa oss till dina kunders individuella behov. Med oss blir ditt erbjudande heltäckande och allomfattande.

Senetic - Tjänster för implementering och konfiguration av programvara

Attraktiva priser för partners

Som återförsäljare hos oss får du förmånliga priser, vilket gör att du kan erbjuda konkurrenskraftiga villkor till dina kunder.

Senetic - Tjänster för implementering och konfiguration av programvara

Snabb leverans

Med oss behöver du inte oroa dig för deadlines. Tack vare våra beprövade logistikkanaler når produkterna alltid dig och dina kunder i tid.

Senetic - Tjänster för implementering och konfiguration av programvara

Stöd efter försäljningen

Vårt samarbete slutar inte med leveransen av produkten. Vi erbjuder support efter försäljningen, hjälper till att lösa problem och svarar på alla frågor som dina kunder kan tänkas ha.

Kolla in vårt specialerbjudande för återförsäljare
Gå till B2B-plattformen

Partner