Din kundvagn
Beställning: 0Summa: 0 kr
Offertförfrågan: 0Summa: 0 kr
Laddar...
Behöver du hjälp eller råd?
Vår försäljningsavdelning hjälper dig med glädje:
Nätverk
08-505 217 40

Servere, storage, backup
08-505 217 30

Microsoft
08-505 217 10

Säkerhet
08-505 217 12

Virtualisering
08-505 217 14

Strömförsörjning
08-505 217 42
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Cisco Logo

Amerikanskt företag med global verksamhet som specialiserar sig inom nätverksenheter bl.a. routrar, switchar, brandväggar, voice gateways, utrustning för trådlösa nätverk, IP-telefoner som används inom VOIP-telefoni.

 

De perfekta komponenterna som Ciscos apparater är uppbyggda av gör att företagets produkter används som förebild av alla konkurrenter som slås om nätverksmarknader i hela världen. Innovativa lösningar, intelligenta hanteringssystem samt full optimering av driften och funktionaliteten är egenskaperna som efterfrågas av många slutkunder. Det breda produktsortimentet medger perfekt anpassning efter kundernas behov. Felfrihet och maximal funktionsgaranti har vunnit både privatkunders och stora företags eller korporationers förtroende.  

 

Switchar och routrar av märket Cisco erbjuder maximal skalbarhet, enorm kapacitet och trygghetskänsla vad gäller full funktionalitet och tillgång till egna resurser. Det breda modellurvalet trots en mycket utbyggd konfigurationspanel medger snabb konfiguration och lätt hantering av enheters resurser.

 

Ciscos brandväggar anses vara bland de mest tillförlitliga på marknaden. De baseras på en modulplattform och medger perfekt skalning av enheter efter de säkerhetskrav som gäller i respektive nätverk och de olika metoderna ökar betydligt datasäkerheten i systemet.

 

Andra kända produkter är lösningar för IP-telefoni som bl.a. omfattar VOIP-telefoner som bidrar till en väsentlig minskning av telefonkostnader. Avancerade telefonapparater med displayer, konferensstationer, videotelefoner, nätenheter samt flera andra enheter bidrar till en perfekt kommunikationskvalitet och anpassning till alla användares behov.

 

Ciscos enheter som på senaste tiden kallas för Internets synonym vinner mängder med nöjda kunder sedan många år tillbaka. De används för upp- och utbyggnad av flera internetlösningar, nu finns de tillgängliga till attraktiva, lägre priser.

Utförsäljning
Behöver du utrustning till igår eller har du starkt begränsad budget? Kolla vad du kan köpa på vår REA
Har du frågor?
Ring eller skriv till oss:

08-505 217 00
info at senetic dot se
Aktuella kampanjer:
-28%
-18%
-83%
Felaktig e-postadress.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var uppdaterad med våra erbjudanden och nyheter!
Felaktig e-postadress.
Den här e-postadressen har redan bekräftats.
Den här e-postadressen har ännu inte bekräftats.
Tack så mycket! Din e-postadress kräver bekräftelse. Kolla e-posten, vi har skickat ett brev till adressen %1$s , med bekräftelselänk.
Partnerskap
Betalsätt
Leverans