Din kundvagn
Beställning: 0Summa: 0 kr
Offertförfrågan: 0Summa: 0 kr
Laddar...
Behöver du hjälp eller råd?
Vår försäljningsavdelning hjälper dig med glädje:
Nätverk
08-505 217 40

Servere, storage, backup
08-505 217 30

Microsoft
08-505 217 10

Säkerhet
08-505 217 12

Virtualisering
08-505 217 14

Strömförsörjning
08-505 217 42
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Dell logo

Dell Computer Corporation är en amerikansk korporation med verksamhet över hela världen. Företaget specialiserar sig inom tillverkning av datorer samt periferiutrustning. Företagets viktigaste produkter är stationära datorer, servrar, bärbara datorer, skanner, datorminnen, notebooks samt annan periferiutrustning.

 

Dell grundades år 1984 och från början satsade på dynamisk utveckling av både företaget och sina anställda. Företager hjälper att förverkliga människors drömmar med hjälp av teknik. Det värnar också om miljön genom att stödja alla innovativa lösningar som bidrar till en ren miljö. Den globala utvecklingen har bidragit till att företaget öppnat sina kontor i alla världsdelar. Företaget har också blivit huvudleverantör av datorutrustning till sjukvårdssektorn.

 

Populäraste hårdvaror från Dell är:

- Servrar (PowerEdge serien) som utmärkt fungerar på varje företag. Dessutom kan dessa monteras i tower-höljen samt i serverskåp. Den stora konfigurationsflexibiliteten gör att utrustningen maximalt kan anpassas efter aktuella kundens behov. De mest kända modellerna är: R320, R420, R520.
- Skrivare och toner från Dell står för en hög utskriftskvalitet i kombination med effektivitet vilket gör att företagets produkter ofta ligger före konkurrenterna. Utrustningens tillförlitlighet gör att den ofta väljs av revisionsbyråer, bankbranschen och finansföretag.
- UPS -  avbrottsfri strömförsörjning är en modern lösning som skyddar elektrisk utrustning mot spänningsbortfall som beror på elnätet. De lämpar sig perfekt för att upprätthålla kontinuerlig systemdrift. Oavbruten strömförsörjning i nödsituationer ökar säkerheten av den data som lagras och behandlas i servrar.

 

Det breda urvalet av serveroptionerna är ett bevis på utrustningens universalitet vid samtidig optimal anpassning efter behov av respektive personer, företag och organisationer. Sortimentet omfattar hårddiskar, RAM-minnen, nätverkskort samt montageskenor och fläktar.

Utförsäljning
Behöver du utrustning till igår eller har du starkt begränsad budget? Kolla vad du kan köpa på vår REA
Har du frågor?
Ring eller skriv till oss:

08-505 217 00
info at senetic dot se
Aktuella kampanjer:
-5%
-14%
-20%
Felaktig e-postadress.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var uppdaterad med våra erbjudanden och nyheter!
Felaktig e-postadress.
Den här e-postadressen har redan bekräftats.
Den här e-postadressen har ännu inte bekräftats.
Tack så mycket!
Partnerskap
Betalsätt
Leverans