Din kundvagn
Beställning: 0Summa: 0 kr
Offertförfrågan: 0Summa: 0 kr
Laddar...

Om du fyller i blanketten nedan kommer det vara ännu lättare bli att välja en licens. När du har angett de obligatoriska uppgifterna och skickat in din förfrågan kommer vi att skapa en offert anpassad efter dina behov.

* - obligatoriska fält

Du kan också ringa oss:
+46 8 505 217 12

ESET är ett slovakiskt företag med namnet som från början gick under namnet Izyda. Företaget grundades 1992 och har sedan starten sysslat med problem i samband med datorsäkerhet och med virusskydd i huvudfokus.

Företaget, som har sitt huvudsäte i Bratislava, etablerades på marknaden tack vare ett virusskydd – NOD32. Programmet användes både för hemma- och företagsbruk samt för att skydda de servicesystem som byggdes bl.a. på operativsystemen Windows, Linux och FreeBSD. Med företagslicenser kan du fjärrhantera fleranvändarmiljöer.

Företagets nästa viktiga produkt är programvaran ESET Smart Security. Det är ett komplett verktyg för att skydda datorn mot internethot. Det innehåller: virusskydd, brandvägg, skräppostfilter och antispionprogram.

Programmen har en mycket effektiv detektion av potentiella hot, virus och infektioner. Det beror mycket på användning av avancerade heuristiska tekniker. Med företaget ESETs heuristik kan virusdatabasen ständigt utökas och uppdateras, vilket gör att uppgifterna alltid är aktuella

Fördelarna med programvaran ESET är också en snabb sökning och låga systemkrav. Ett enkelt gränssnitt och en stabil, snabb sökmotor gör att denna tillverkares applikation ser mycket bra ut.

ESETs produktserie för företag ger ett fullständigt skydd för de arbetsstationer som bygger på operativsystemen Windows, Mac OS X och Linux. Virussökmotorens avancerade skydd och en möjlighet att kontrollera hela nätverket från en konsol ESET Remote Administrator gör att programvaran blir lätt och enkel att hantera.

Utförsäljning
Behöver du utrustning till igår eller har du starkt begränsad budget? Kolla vad du kan köpa på vår REA
Har du frågor?
Ring eller skriv till oss:

08-505 217 00
info at senetic dot se
Aktuella kampanjer:
-39%
-18%
-60%
Felaktig e-postadress.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var uppdaterad med våra erbjudanden och nyheter!
Felaktig e-postadress.
Den här e-postadressen har redan bekräftats.
Den här e-postadressen har ännu inte bekräftats.
Tack så mycket! Din e-postadress kräver bekräftelse. Kolla e-posten, vi har skickat ett brev till adressen %1$s , med bekräftelselänk.
Partnerskap
Betalsätt
Leverans