Din kundvagn
Beställning: 0Summa: 0 kr
Offertförfrågan: 0Summa: 0 kr
Laddar...
Behöver du hjälp eller råd?
Vår försäljningsavdelning hjälper dig med glädje:
Nätverk
08-505 217 40

Servere, storage, backup
08-505 217 30

Microsoft
08-505 217 10

Säkerhet
08-505 217 12

Virtualisering
08-505 217 14

Strömförsörjning
08-505 217 42
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Fujitsu logo

Fujitsu är en korporation med rötter i Japan Företaget specialiserar sig inom tillverkning av datorutrustning innefattande bl.a. superdatorer, persondatorer i PC-klass, servrar. Dessutom är företaget verksamma inom utveckling och tillverkning av halvledare.

 

Företagets historia sträcker sig tillbaka till 1930-talet när det i samarbete med Siemens startade tillverkningen av generatorer och elmotorer för att stimulera utvecklingen av sådana produkter i japan. Fujitsu har under sina utvecklingsår satsat på elektronik, telekommunikation och kommunikation vilket bekräftas med kommersiella modeller av telefoner, persondatorer, datorskärmar eller spelkonsoller. Till slut ställdes företaget om för tillverkning av servrar, massminnen, datorer, klientenheter såsom surfplattor, notebooks, terminaler och periferienheter.

 

Fujitsus servrar är komplexa och perfekta lösningar för små och medelstora företag. Hög prestanda och effektivitet av operativsystemen samt rekordartad energibesparing som uppnås tack vare Green IT teamets 20 års arbete ger kunden säkerhet att den inköpta utrustningen uppfyller väldigt höga krav.

 

De populäraste servrarna är Primergy TX (Tower serien) samt Primergy RX (Rack serien) modeller. Den breda specifikationspaletten som utrustningen kan köpas med gör att en fullständig skalbarhet av hårdvaran som är anpassad efter hårdvarukraven på aktuell arbetsplats uppnås.

 

Urvalet av serveroptioner som respektive system kan utökas med är verkligen stort. Bland dessa hittar vi processorer, RAM-minnen, hårddiskar, RAID-kontroller, PCI-kort, HotPlug-nätdelar.

 

I företagets offer finns även arbetsstationer med den populäraste CELSIUS serien. Stationerna består av högkvalitativa komponenter och medger utbyggnad med komponenter som ytterligare ökar prestanda på respektive systemkomponenter. De lämpar sig utmärkt för datorstödd projektering inom anläggning, arkitektur, el samt finansanalys. 

Utförsäljning
Behöver du utrustning till igår eller har du starkt begränsad budget? Kolla vad du kan köpa på vår REA
Har du frågor?
Ring eller skriv till oss:

08-505 217 00
info at senetic dot se
Aktuella kampanjer:
-18%
-10%
Felaktig e-postadress.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var uppdaterad med våra erbjudanden och nyheter!
Felaktig e-postadress.
Den här e-postadressen har redan bekräftats.
Den här e-postadressen har ännu inte bekräftats.
Tack så mycket! Din e-postadress kräver bekräftelse. Kolla e-posten, vi har skickat ett brev till adressen %1$s , med bekräftelselänk.
Partnerskap
Betalsätt
Leverans