Din kundvagn
Beställning: 0Summa: 0 kr
Offertförfrågan: 0Summa: 0 kr
Laddar...
Behöver du hjälp eller råd?
Vår försäljningsavdelning hjälper dig med glädje:
Nätverk
08-505 217 40

Servere, storage, backup
08-505 217 30

Microsoft
08-505 217 10

Säkerhet
08-505 217 12

Virtualisering
08-505 217 14

Strömförsörjning
08-505 217 42
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Juniper är den andra betydande tillverkaren av nätverksutrustning i världen. Detta amerikanska företag har sedan verksamhetsstarten satsat på lösningar av viktigaste och svåraste driftsproblem i datornätverk.  Den snabba tekniska utvecklingen och implementering av flera lösningar före konkurrenterna har gjort det möjligt för företaget att ta en stor andel i världsmarknaden.

 

Junipers offer baseras på intelligenta nätverkslösningar och ett brett och varierande sortiment vilket gör att man kan uppfylla både affärs- och privatkunders behov. Den breda produktportföljen innefattande bl.a. routrar, switchar samt populära brandväggar baseras på NetScreen säkerhetssystemet.

 

Skalbarhet, tillförlitlighet och hög effektivitet är egenskaperna som man inte får glömma när man pratar om Junipers produkter. Hanteringssystemet är användarvänligt och erbjuder enkelt handhavande vilket gör att enheterna efterfrågas av allt fler kunder.

 

Det innovativa, unika och dedicerade hanteringssystemet som döljer sig under namnet Junos medger maximal reducering av tid som krävs för konfiguration och hantering av system som baseras på Junipers enheter. Dess maximala prestanda, perfekta utförande och tillförlitlighet gör att användaren inte behöver fördjupa sig i dokumentationen och detaljerade användarinstruktioner.

 

Ethernet switchar (helt skalbar EX-serie) fungerar perfekt på små, medelstora och stora företag, organisationer eller myndigheter eftersom dem möter ökande kvar avseende hög datatillgänglighet, -utbyte och -mobilitet.

 

Företagets brandväggar har jättebra rykte på marknaden (den populärast lösningen utgörs av SRX serien). Junipers brandväggar kombinerar rikedom av säkerhetslösningar och -mekanismer som perfekt passar in i JUNOS operativsystemet. SRX produkter anses vara flexibla brandväggar för skydd av DataCenter med möjlighet att hantera datatrafiken upp till en nivå av 20-30 GB/s och utnyttjar kända och beprövade NetScreen skydd.

 

Det breda produkturvalet och deras höga skalbarhet tillfredsställer förväntningar även av de mest krävande kunder.

 

Utförsäljning
Behöver du utrustning till igår eller har du starkt begränsad budget? Kolla vad du kan köpa på vår REA
Har du frågor?
Ring eller skriv till oss:

08-505 217 00
info at senetic dot se
Aktuella kampanjer:
-27%
-18%
Felaktig e-postadress.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var uppdaterad med våra erbjudanden och nyheter!
Felaktig e-postadress.
Den här e-postadressen har redan bekräftats.
Den här e-postadressen har ännu inte bekräftats.
Tack så mycket! Din e-postadress kräver bekräftelse. Kolla e-posten, vi har skickat ett brev till adressen %1$s , med bekräftelselänk.
Partnerskap
Betalsätt
Leverans