Den här sidan använder cookies, lär dig mer
Sverige (SEK)
Vi har anpassat vår butik för dig på ditt språk och i din valuta.
Välj ditt läge:
  0
  Förfrågan
  0 kr
  0
  Kundvagnen
  0 kr
  Laddar...
  Laddar...
  Förfrågningar och beställninger uppdaterade!
  Förfrågningar och beställninger uppdaterade!Förfrågningar och beställninger uppdaterade!

  Om oss

  Vi är ett företag som satsar på en dynamisk utveckling. Vi utökar kontinuerligt vårt verksamhetsområde inom IT. Vi erbjuder marknadens bästa nätverks- och serverlösningar samt den senaste mjukvaran och samtidigt som vi fokuserar på de beprövade, prestigefyllda varumärkena. Nöjda kunder är vår högsta prioritet.

  Genom att öka våra kompetenser och leverera utrustning av högsta klass stödjer vi mottagarens arbete inom den kommersiella, offentliga och pedagogiska sektorn. Vi föreslår lösningar från bl.a. Cisco, Dell, Ubiquiti, Juniper, IBM, Fujitsu, HP, Lenovo, Jabra, Microsoft, Oracle, Symantec eller VMware.

  Pålitliga produkter i kombination med professionell rådgivning gör att våra erbjudanden mycket konkurrenskraftiga. För att få ytterligare kompetenser inom vårt produktområde, har vi blivit ”certifierad Microsoft Guld Partner”.

  Vi höjer kontinuerligt våra kompetenser. Vi erbjuder lösningar till konkurrenskraftiga priser vilket gör att våra kunder kan köpa de bästa produkterna på marknaden.

  Genom att kombinera behoven hos även de minsta aktörerna med ett omfattande erbjudande från de största världsledande tillverkarna integrerar vi den europeiska IT-marknaden och förbättrar flödet av de senaste lösningarna.

  Genom att utöka vårt verksamhetsområde strävar vi efter att förvandla de uppbyggda relationerna, kontaktnätet och alla fördelar till kundernas nöjdhet. Alla är lika viktiga för oss, oavsett affärsstorlek och -behov.

  Aktuella kampanjer:
  -12%
  Håll kontakten!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om våra erbjudanden och nyheter.
  Genom att klicka på "Prenumerera" så samtycker du till att få marknadsföringsinformation till din e-postadress. Dina personuppgifter kommer att administreras av Senetic AB och som har sitt säte på Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Sverige. Du har rätt att på begäran få full tillgång till dina personuppgifter samt korrigera, radera eller begränsa behandling, samt att invända mot behandlingen av dem. Detaljerad information om behandling av personuppgifter återfinns i sekretesspolicyn
  Felaktig e-postadress.
  Den här e-postadressen har redan bekräftats.
  Den här e-postadressen har ännu inte bekräftats.
  Tack!
  Kontrollera din inkorg - du kommer att få ett meddelande från oss där vi ber dig att bekräfta din prenumeration på nyhetsbrevet.
  Partnerskap
  Betalsätt
  Leverans