Den här sidan använder cookies, lär dig mer
Sverige (SEK)
Vi har anpassat vår butik för dig på ditt språk och i din valuta.
Välj ditt läge:
  0
  Förfrågan
  0 kr
  0
  Kundvagnen
  0 kr
  Laddar...
  Laddar...
  Förfrågningar och beställninger uppdaterade!
  Förfrågningar och beställninger uppdaterade!Förfrågningar och beställninger uppdaterade!


  Symantec logo

  Är ett företag som grundade på 80-taket som särskilt fokuserat sig på programvaror inom datasäkerhet och -hantering. Detta internationella företag började sin karriär inom IT-branschen med att skapa ett ordbehandlingsprogram och data bas Q&A för att på senare tiden gå över till utvecklingsverktyg och avsluta med antivirus- och verktygspaket som marknadsförs under samlingsnamnet Norton.

   

  Symantec är ledande företag avseende mjukvara för skydd av nätverkskommunikation, snabbmeddelanden, innehållskontroll, arkivering av meddelanden, överensstämmelse med lag samt antivirus- och antispamprogram.

   

  Företagets mest kända produkter är programpaketen såsom Backup Exec, Endpoint Protection och System Recovery.

   

  Backup Exec är ett program som medger effektiv dataarkivering enligt den enkla modellen disk-disk-band. Applikationen ger möjlighet att skydda data i filservrar, SQL Server och Microsoft Exchange servrar. Tack vare användandet av Granual Recovery Technology (teknik för detaljerad dataåterställning) medger den en snabb och problemfri återställning av data inkl. individuella e-postmeddelanden eller användarnas attribut och egenskaper.

   

  Endpoint Protection är en integrerad lösning för datasäkerhet på företag. Kombinationen av antivirusprogramvarans funktionalitet med verktyg för applikationskontroll samt brandvägg gör att den blir en fullt användbar säkerhetsvakt som styrs med hjälp av en enkel styrkonsol.

   

  System Recovery är däremot en programvara för återställning av Windows systemet som samarbetar med andra lösningar för säkerhet och hantering från Symantec. Programmet medger automatisering av utspridda backup-system och ger möjlighet att återställa data vid server- eller datorhaveri. Med hjälp av programvaran kan systemadministratörer automatiskt kopiera återställningspunkter för systemet till FTP-fjärrservrar.

   

  Aktuella kampanjer:
  -13%
  Håll kontakten!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om våra erbjudanden och nyheter.
  Genom att klicka på "Prenumerera" så samtycker du till att få marknadsföringsinformation till din e-postadress. Dina personuppgifter kommer att administreras av Senetic AB och som har sitt säte på Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Sverige. Du har rätt att på begäran få full tillgång till dina personuppgifter samt korrigera, radera eller begränsa behandling, samt att invända mot behandlingen av dem. Detaljerad information om behandling av personuppgifter återfinns i sekretesspolicyn
  Felaktig e-postadress.
  Den här e-postadressen har redan bekräftats.
  Den här e-postadressen har ännu inte bekräftats.
  Tack!
  Kontrollera din inkorg - du kommer att få ett meddelande från oss där vi ber dig att bekräfta din prenumeration på nyhetsbrevet.
  Partnerskap
  Betalsätt
  Leverans