Din kundvagn
Beställning: 0Summa: 0 kr
Offertförfrågan: 0Summa: 0 kr
Laddar...
Behöver du hjälp eller råd?
Vår försäljningsavdelning hjälper dig med glädje:
Nätverk
08-505 217 40

Servere, storage, backup
08-505 217 30

Microsoft
08-505 217 10

Säkerhet
08-505 217 12

Virtualisering
08-505 217 14

Strömförsörjning
08-505 217 42
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Symantec logo

Är ett företag som grundade på 80-taket som särskilt fokuserat sig på programvaror inom datasäkerhet och -hantering. Detta internationella företag började sin karriär inom IT-branschen med att skapa ett ordbehandlingsprogram och data bas Q&A för att på senare tiden gå över till utvecklingsverktyg och avsluta med antivirus- och verktygspaket som marknadsförs under samlingsnamnet Norton.

 

Symantec är ledande företag avseende mjukvara för skydd av nätverkskommunikation, snabbmeddelanden, innehållskontroll, arkivering av meddelanden, överensstämmelse med lag samt antivirus- och antispamprogram.

 

Företagets mest kända produkter är programpaketen såsom Backup Exec, Endpoint Protection och System Recovery.

 

Backup Exec är ett program som medger effektiv dataarkivering enligt den enkla modellen disk-disk-band. Applikationen ger möjlighet att skydda data i filservrar, SQL Server och Microsoft Exchange servrar. Tack vare användandet av Granual Recovery Technology (teknik för detaljerad dataåterställning) medger den en snabb och problemfri återställning av data inkl. individuella e-postmeddelanden eller användarnas attribut och egenskaper.

 

Endpoint Protection är en integrerad lösning för datasäkerhet på företag. Kombinationen av antivirusprogramvarans funktionalitet med verktyg för applikationskontroll samt brandvägg gör att den blir en fullt användbar säkerhetsvakt som styrs med hjälp av en enkel styrkonsol.

 

System Recovery är däremot en programvara för återställning av Windows systemet som samarbetar med andra lösningar för säkerhet och hantering från Symantec. Programmet medger automatisering av utspridda backup-system och ger möjlighet att återställa data vid server- eller datorhaveri. Med hjälp av programvaran kan systemadministratörer automatiskt kopiera återställningspunkter för systemet till FTP-fjärrservrar.

 

Utförsäljning
Behöver du utrustning till igår eller har du starkt begränsad budget? Kolla vad du kan köpa på vår REA
Har du frågor?
Ring eller skriv till oss:

08-505 217 00
info at senetic dot se
Aktuella kampanjer:
-44%
-11%
-24%
Felaktig e-postadress.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var uppdaterad med våra erbjudanden och nyheter!
Felaktig e-postadress.
Den här e-postadressen har redan bekräftats.
Den här e-postadressen har ännu inte bekräftats.
Tack så mycket!
Partnerskap
Betalsätt
Leverans