Den här sidan använder cookies, lär dig mer
Din kundvagn
Beställning: 0Summa: 0 kr
Offertförfrågan: 0Summa: 0 kr
Laddar...
Behöver du hjälp eller råd?
Vår försäljningsavdelning hjälper dig med glädje:
Nätverk
08-505 217 40

Servere, storage, backup
08-505 217 30

Microsoft
08-505 217 10

Säkerhet
08-505 217 12

Virtualisering
08-505 217 14

Strömförsörjning
08-505 217 42
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


AirFiber – en revolutionerande trådlös teknologi

AirFiber är ett högklassigt antennsystem för trådlös kommunikation över stora avstånd, avsett för internetleverantörer och andra från IT-branschen. AirFiber lösningarna levereras i kompakt form. De kännetecknas av hög effektivitet. De produkter som erbjuds ger stabil, lång räckvidd. AirFiber är en ny era inom trådlös teknologi som lämpar sig perfekt för olika miljöer.

Tillförlitlighet och hög kvalitet

AirFiber lösningarna har utformats för att tillhandahålla hållbarhet och tillförlitlig drift. Den innovativa antennarkitektur är en garanti för den största bandbredden. En fördel med dessa lösningar är hög beständighet mot dåliga väderförhållanden. Tack vare ett brett temperaturområde för enhetens drift och beständighet mot stark vind kan den användas i miljöer med ökad risk. Intuitiv implementering och lätt hantering är extra tillgångar. Integrerade GPS mottagare beräknar automatiskt läge och vinkelkrav för enheternas placering.

Utförsäljning
Behöver du utrustning till igår eller har du starkt begränsad budget? Kolla vad du kan köpa på vår REA
Har du frågor?
Ring eller skriv till oss:

08-505 217 00
info at senetic dot se
Aktuella kampanjer:
-14%
-48%
Håll kontakten!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om våra erbjudanden och nyheter.
Genom att klicka på "Prenumerera" så samtycker du till att få marknadsföringsinformation till din e-postadress. Dina personuppgifter kommer att administreras av Senetic AB och som har sitt säte på Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Sverige. Du har rätt att på begäran få full tillgång till dina personuppgifter samt korrigera, radera eller begränsa behandling, samt att invända mot behandlingen av dem. Detaljerad information om behandling av personuppgifter återfinns i sekretesspolicyn
Felaktig e-postadress.
Den här e-postadressen har redan bekräftats.
Den här e-postadressen har ännu inte bekräftats.
Tack!
Kontrollera din inkorg - du kommer att få ett meddelande från oss där vi ber dig att bekräfta din prenumeration på nyhetsbrevet.
Partnerskap
Betalsätt
Leverans