Den här sidan använder cookies, lär dig mer
Din kundvagn
Beställning: 0Summa: 0 kr
Offertförfrågan: 0Summa: 0 kr
Laddar...
Behöver du hjälp eller råd?
Vår försäljningsavdelning hjälper dig med glädje:
Nätverk
08-505 217 40

Servere, storage, backup
08-505 217 30

Microsoft
08-505 217 10

Säkerhet
08-505 217 12

Virtualisering
08-505 217 14

Strömförsörjning
08-505 217 42
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Ubiquiti airMAX – maximal prestanda för de krävande

Ubiquiti airMAX är ett brett utbud av enheter och lösningar inom trådlös tillgång till nätverk. Enheter från denna produktgrupp har använts över hela världen av flera internetleverantörer för att tillhandahålla hög hastighet och nätverkstillgänglighet även på de svåraste områden ur en logistisk synvinkel.

Brett urval, skalbarhet

När det gäller utrustning omfattar AirMax produkter från serierna Rocket M, Bullet M, NanoStation M, PowerBridge M, NanoBeam M, Nano Bridge M, airGrid M, airGateway, PicoStation M samt antenner Omni, Sector, RocketDish och Yagi. Det breda utbudet är garanti för flexibilitet och skalbarhet utformade med produkter Ubiquiti nätverk.

Professionalism och komfort

Drift av nätverk som skapats med hjälp av nämnda enheter övervakas av en dedikerad mjukvara, airOS V. Det är ett intuitivt professionellt gränssnitt för att hantera även de mest omfattande trådlösa nätverk som är enkelt att använda och är utrustat med flera avancerade funktioner.

Komplett erbjudande

AirMax erbjudandet kompletteras också av enheter såsom otroligt effektiva omkopplare från serie TOUGHSwitch, POE adaptrar och kablage med de bästa parametrarna.

Utförsäljning
Behöver du utrustning till igår eller har du starkt begränsad budget? Kolla vad du kan köpa på vår REA
Har du frågor?
Ring eller skriv till oss:

08-505 217 00
info at senetic dot se
Aktuella kampanjer:
-77%
-14%
Håll kontakten!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om våra erbjudanden och nyheter.
Genom att klicka på "Prenumerera" så samtycker du till att få marknadsföringsinformation till din e-postadress. Dina personuppgifter kommer att administreras av Senetic AB och som har sitt säte på Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Sverige. Du har rätt att på begäran få full tillgång till dina personuppgifter samt korrigera, radera eller begränsa behandling, samt att invända mot behandlingen av dem. Detaljerad information om behandling av personuppgifter återfinns i sekretesspolicyn
Felaktig e-postadress.
Den här e-postadressen har redan bekräftats.
Den här e-postadressen har ännu inte bekräftats.
Tack!
Kontrollera din inkorg - du kommer att få ett meddelande från oss där vi ber dig att bekräfta din prenumeration på nyhetsbrevet.
Partnerskap
Betalsätt
Leverans