Den här sidan använder cookies, lär dig mer
0
Förfrågan
0 kr
0
Kundvagnen
0 kr
Laddar...
Laddar...
Förfrågningar och beställninger uppdaterade!
Förfrågningar och beställninger uppdaterade! Förfrågningar och beställninger uppdaterade!
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


sunMAX – ett innovativt solcellssystem från Ubiquiti

Kategori sunMAX omfattar avancerade solcellslösningar som effektivt minskar problem med användning av solcellsteknologi. I samband med att, dynamisk utveckling inom marknaden för solenergi och kraven från företagen om en ständig utveckling, har tillverkaren fokuserat på att erbjuda sådana enheter som går utöver mottagarnas behov.

Funktionell utrustning och mjukvara

Satsen innehåller lösningar för hårdvara och programvara. Användning av den erbjudna utrustningen – förutom besparing och möjlig användning av de mest moderna teknologierna – är också förknippad med lättare installation, optimal effektivitet med mikroomvandlare, intuitiv montering och sats med integrerade delar. Tack vare en dedikerad mjukvara sunMAX är handhavande och konfiguration av systemet problemfria. Användare kan också utnyttja mobila verktyg som underlättar installation och möjliggör fjärrkontroll.

Komfort och intuitivitet

Komplex lösning sunMAX utmärker sig med enkelt användningssätt och säkerhet. Monteringsatser finns för olika taktäckningar. Skalbarhet gör att de lämpar sig väl både för små och stora installationer.

Info Box
Har du frågor?
Ring eller skriv till oss:

08-505 217 00
info at senetic dot se
Aktuella kampanjer:
-14%
-50%
Håll kontakten!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om våra erbjudanden och nyheter.
Genom att klicka på "Prenumerera" så samtycker du till att få marknadsföringsinformation till din e-postadress. Dina personuppgifter kommer att administreras av Senetic AB och som har sitt säte på Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Sverige. Du har rätt att på begäran få full tillgång till dina personuppgifter samt korrigera, radera eller begränsa behandling, samt att invända mot behandlingen av dem. Detaljerad information om behandling av personuppgifter återfinns i sekretesspolicyn
Felaktig e-postadress.
Den här e-postadressen har redan bekräftats.
Den här e-postadressen har ännu inte bekräftats.
Tack!
Kontrollera din inkorg - du kommer att få ett meddelande från oss där vi ber dig att bekräfta din prenumeration på nyhetsbrevet.
Partnerskap
Betalsätt
Leverans