Den här sidan använder cookies, lär dig mer
Din kundvagn
Beställning: 0Summa: 0 kr
Offertförfrågan: 0Summa: 0 kr
Laddar...
Behöver du hjälp eller råd?
Vår försäljningsavdelning hjälper dig med glädje:
Nätverk
08-505 217 40

Servere, storage, backup
08-505 217 30

Microsoft
08-505 217 10

Säkerhet
08-505 217 12

Virtualisering
08-505 217 14

Strömförsörjning
08-505 217 42
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


UniFi – en serie av flagglösningar från Ubiquiti

UniFi är ett revolutionerande system för Wi-Fi nätverk som kännetecknas av obegränsad skalbarhet och effektivitet av högsta kvalitet till attraktiva priser. Enkel konfiguration, optimalisering av drift och effektiv hantering av nätverk garanteras av den högklassiga mjukvaran UniFi.

Beprövade enheter för olika miljöer

I enheter UniFi Enterprise Wi-Fi System använts den nyaste teknologin Wi-Fi 802.11ac MIMO som gör det möjligt att få mycket hög överföringshastighet över stora avstånd – även upp till 200 meter utan effektivitetsförlust. Den här egenskapen, tillsammans med systemets begränsade skalbarhet, gör det möjligt att bygga upp ett Wi-Fi nätverk som täcker alla storlekar av områden där det finns byggnader även för de största företagen och universitet.

Innovation före behov

Ubiquitis erbjudande inom Wi-Fi lösningar omfattar accespunkter för inomhus och utomhus bruk. Maximal överföringshastighet i 2,4 GHz-teknologi är 450 MB/s och i 5 GHz även 1,3 GB/s. Användningen av UniFi lösningar ger säkerhet för att den uppbyggda strukturen kommer att lämpa sig inte bara nu, utan också i framtiden.

Professionell rådgivning

Vi ger våra kunder fackmässigt stöd. Våra specialister har genomgått utbildningen Ubiquiti Enterprise Wireless Admin och fått Ubiquiti certifikat som bekräftar kunskap om våra lösningar.

Utförsäljning
Behöver du utrustning till igår eller har du starkt begränsad budget? Kolla vad du kan köpa på vår REA
Har du frågor?
Ring eller skriv till oss:

08-505 217 00
info at senetic dot se
Aktuella kampanjer:
-11%
-14%
Håll kontakten!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om våra erbjudanden och nyheter.
Genom att klicka på "Prenumerera" så samtycker du till att få marknadsföringsinformation till din e-postadress. Dina personuppgifter kommer att administreras av Senetic AB och som har sitt säte på Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Sverige. Du har rätt att på begäran få full tillgång till dina personuppgifter samt korrigera, radera eller begränsa behandling, samt att invända mot behandlingen av dem. Detaljerad information om behandling av personuppgifter återfinns i sekretesspolicyn
Felaktig e-postadress.
Den här e-postadressen har redan bekräftats.
Den här e-postadressen har ännu inte bekräftats.
Tack!
Kontrollera din inkorg - du kommer att få ett meddelande från oss där vi ber dig att bekräfta din prenumeration på nyhetsbrevet.
Partnerskap
Betalsätt
Leverans