Den här sidan använder cookies, lär dig mer
Sverige (SEK)
Vi har anpassat vår butik för dig på ditt språk och i din valuta.
Välj ditt läge:
  0
  Förfrågan
  0 kr
  0
  Kundvagnen
  0 kr
  Laddar...
  Laddar...
  Förfrågningar och beställninger uppdaterade!
  Förfrågningar och beställninger uppdaterade!Förfrågningar och beställninger uppdaterade!


  UniFi Switching & Routing – prestanda och innovation

  En av Ubiquitis kategorier, UniFi Switching & Routing, omfattar lösningsserierna UniFi Security Gateway och UniFi Switch. USG enheterna kombinerar fördelar av komplext skydd med högeffektiv routing. De hjälper till att bygga upp segment av virtuella nätverk och stödjer smidig hantering av nätverksrörelser. De skyddar effektivt nätverket och datan. UniFi Switch lösningarna lämpar sig väl för att bygga upp och utvidga nätverkets räckvidd. De är helt hanterbara produkter för växande nätverk, som stödjer PoE+ Gigabit teknologi och levererar hög effektivitet samt smart switching. Liksom i fall av USG och övriga UniFi Enterprise produkterna, för att hantera switchar finns det en mjukvara UniFi Controller som enkelt tilllåter att implementera och intuitivt hantera nätverket.

  Beprövade lösningar till attraktivt pris

  Ubiquiti satsar på innovation. Det upptäcker hela tiden nya möjligheter till utveckling av nya teknologier och tillhandahåller mottagarna enheter av enastående kvalitet som är aktuella för en lång tid eftersom går före deras behov. 

  Aktuella kampanjer:
  -13%
  Håll kontakten!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om våra erbjudanden och nyheter.
  Genom att klicka på "Prenumerera" så samtycker du till att få marknadsföringsinformation till din e-postadress. Dina personuppgifter kommer att administreras av Senetic AB och som har sitt säte på Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Sverige. Du har rätt att på begäran få full tillgång till dina personuppgifter samt korrigera, radera eller begränsa behandling, samt att invända mot behandlingen av dem. Detaljerad information om behandling av personuppgifter återfinns i sekretesspolicyn
  Felaktig e-postadress.
  Den här e-postadressen har redan bekräftats.
  Den här e-postadressen har ännu inte bekräftats.
  Tack!
  Kontrollera din inkorg - du kommer att få ett meddelande från oss där vi ber dig att bekräfta din prenumeration på nyhetsbrevet.
  Partnerskap
  Betalsätt
  Leverans