Den här sidan använder cookies, lär dig mer
0
Förfrågan
0 kr
0
Kundvagnen
0 kr
Laddar...
Laddar...
Förfrågningar och beställninger uppdaterade!
Förfrågningar och beställninger uppdaterade! Förfrågningar och beställninger uppdaterade!
Köp Enterprise-licensen, betala samma pris som för standardlicensen*Spara upp till 50 %!
Veeam Backup & Replication garanterar förstklassigt skydd för företagsdata.Säkerställ störningsfri drift för ditt företag - 50 % rabatt!
Kontroll över flera olika backup-miljöerOmedelbar återställning av data, från virtuella maskiner till enskilda filerRealtidsövervakning, rapporter och larm
Erbjudandet gäller endast fram till 31 mars 2019!Kontakta oss i dag!
Dina personuppgifter kommer att administreras av Senetic AB och som har sitt säte på Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Sverige. Du har rätt att på begäran få full tillgång till dina personuppgifter samt korrigera, radera eller begränsa behandling, samt att invända mot behandlingen av dem. Detaljerad information om behandling av personuppgifter återfinns i sekretesspolicyn.
*Rabatten gäller endast för utvalda livstidslicenser: Veeam Backup Essential, Veeam Backup & Replication eller Veeam Availablity Suite, i kombination med teknisk support på Enterprise-nivå i två år.
Aktuella kampanjer:
-48%
Håll kontakten!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om våra erbjudanden och nyheter.
Genom att klicka på "Prenumerera" så samtycker du till att få marknadsföringsinformation till din e-postadress. Dina personuppgifter kommer att administreras av Senetic AB och som har sitt säte på Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm, Sverige. Du har rätt att på begäran få full tillgång till dina personuppgifter samt korrigera, radera eller begränsa behandling, samt att invända mot behandlingen av dem. Detaljerad information om behandling av personuppgifter återfinns i sekretesspolicyn
Felaktig e-postadress.
Den här e-postadressen har redan bekräftats.
Den här e-postadressen har ännu inte bekräftats.
Tack!
Kontrollera din inkorg - du kommer att få ett meddelande från oss där vi ber dig att bekräfta din prenumeration på nyhetsbrevet.
Partnerskap
Betalsätt
Leverans